Om os

Velkommen til Living by Line, en webshop med stilfuldt og elegant boliginteriør, der tager inspiration i min kone Line’s sans for indretning, også der af navnet Living by Line. Hun har en helt særlig og skøn indretningsstil som tit bliver rost.

Missionen på livingbyline.dk er at hjælpe vores kunder med at skabe et hjem, der er unikt for dem og deres stil. Vi håber, at vores webshop vil inspirere dig til at opgradere dit hjem med vores produkter og at du vil nyde at handle hos os.

Motoren bag webshoppen er pt. bare mig selv, som driver alt fra hjemmeside, ordre og fragthåndtering, samt lager. Hvem er jeg: mit navn er Kasper, jeg uddannet webintegrator og har arbejdet som dette i nogle år.

Tanken om at drive egen webshop, har været der længe og i marts 2023 tog jeg skridet videre og åbnede Livingbyline.dk.

Jeg tror på at skabe en personlig forbindelse til vores kunder og stræber efter at give en fremragende kundeoplevelse. Derfor er jeg engageret i at hjælpe vores kunder med alt fra spørgsmål om produkter til levering og returnering. Jeg er stolt over at have mange tilfredse kunder. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at kontakte os via kontaktsiden, som du finder her.

Kasper Emig fra Livingbyline.dk
Kasper – Livingbyline.dk