-20%
Aero Hængepotter HübschHübsch Aero Hængepotter indretningHvid hængepot AeroAero Hængepotte med planteHængepotter Aero Hvide

Hübsch Aero Hængepotter Hvid 2 stk

Pris: Original price was: 499,00 kr..
Current price is: 399,20 kr..
Før pris: -20%

På lager Varenummer (SKU): 721101
Køb inden kl. 15.00 og vi sender samme dag
Gratis fragt ved køb over 800 kr
Vi tager i mod Mobile Pay

Disse hængepotter fra Hübsch er nogle elegante og stilrene potter, der passer ind i enhver indretning. De hvide hængepotter med de fine brune lædersnore, er ikke kun et stilfuldt indretningsobjekt, men også en funktionel løsning til at vise dine planter på en unik og elegant måde.

De hvide hængepotter til loft er alsidige og passer perfekt til både små og mellemstore planter. Brug dem til at vise dine yndlingsurter i køkkenet, forfriskende grønne planter i stuen eller farverige blomster i entréen. Du kan også skabe en charmerende effekt ved at gruppere flere potter sammen eller kombinere forskellige størrelser og højder for en dynamisk indretning.

Hængepotterne leveres i sæt af 2 forskellige størrelser. Den ene af potterne er: ø17xh16 og den anden måler: ø20xh16cm. Hver potte er omhyggeligt fremstillet af keramik af høj kvalitet, hvilket sikrer holdbarhed og en fejlfri finish. Potterne er lavet til indendørs brug og tåler ikke frostgrader.

Den hvide farve og de brune lædersnore giver et rent og friskt udseende. Læderet tilføjer ikke kun et naturligt element til designet, men det er også slidstærkt og holdbart, hvilket sikrer, at dine planter hænger sikkert og stabilt.

Vi har flere potter på shoppen. Du kan se vores udvalg af potter lige her.

Vægt0,500 kg
Størrelse20 × 16 cm
Brand

Hübsch

EAN

5712772073001